fix: deleted user handling
This commit is contained in:
@@ -234,6 +234,7 @@
|
||||
"Delete User": "Eliminar usuari",
|
||||
"Deleted {{deleteModelTag}}": "S'ha eliminat {{deleteModelTag}}",
|
||||
"Deleted {{name}}": "S'ha eliminat {{name}}",
|
||||
"Deleted User": "",
|
||||
"Describe your knowledge base and objectives": "Descriu la teva base de coneixement i objectius",
|
||||
"Description": "Descripció",
|
||||
"Didn't fully follow instructions": "No s'han seguit les instruccions completament",
|
||||
|
||||
Reference in New Issue
Block a user